2022-08-12 46 瀏覽
Ig見到呢間啲嘢食同裝修好靚就吸引咗去(///▽///)叫咗個Rainbow For Two~勁colourful得黎又好健康~入面有蝦、椰菜花、櫻桃番茄,粟米、橄欖、雜菜沙律、牛油果、青瓜、青蘋果、車厘茄~啲配料都好新鮮而且份量都唔少!絕對夠兩個人分藍尾鱈魚西京燒覺得由擺盤開始已經勁有心機!啲薯蓉係撈咗啲墨魚汁令到佢灰灰地色扮係泥土 之後仲有啲蘿蔔仔插係到 仲有子薑同蒟蒻🤣都幾特別!魚嘅質地唔算好嫩滑~偏實淨的 但西京燒味好好食!都可以一試蟹肉牛油果船我覺得係最好食!佢半個牛油果再加埋啲蟹肉、蜜桃、蕃茄、青瓜、洋蔥、黑橄欖(比我撩走咗xd)同蟹籽沙律勁好食!側邊都放咗啲杏仁片同松子 加埋都幾好食 但我覺得唔加好食啲(´▽`)Overall食物都幾高質!而且環境一流!
Ig見到呢間啲嘢食同裝修好靚就吸引咗去(///▽///)

藍尾鱈魚西京燒

蟹肉牛油果船

Overall食物都幾高質!而且環境一流!