2021-12-17
街坊系列 – 吃吧 💛最近小編身邊都幾多朋友置左業 😮都好為佢地開心😊有了自己的家無諗過反而係呢段時間仲多左人置業🤭唔知大家身邊多唔多人置業呢?🤣------------------------------環境: 餐廳地方都算幾闊落👍🏻座位唔少裝修風格係簡約工業風🛠️貼地感覺十足整潔程度幾好🧽都有用到清毒劑做清潔------------------------------食物: 軟殼蟹肉醬千層麵 ($148) 🍝肉醬味道幾好🍅蕃茄味鮮甜,酸度適中軟殼蟹即叫即炸🦀食落好味又Juicy千層麵層數都夠多😋味道正常唔會成口粉味慢煮甜酒薈和牛面頰 ($188) 🐮超高質👍🏻小編私心推薦各大牛魔王要試慢煮後非常軟棉🤤輕輕用叉都可以切開肉之間既油脂溶化哂😍口感超級豐盈醬汁味道岩岩好😋輕輕調味唔會搶走左肉味伴菜薯蓉都做得好好🥔夠哂幼細棉滑熱熔芝士薯條 ($76) 🍟新鮮即叫即炸🥰份量同味道正常當一加上芝士就邪惡度爆哂燈😈水蜜桃荔枝茶 ($56) 🍹用花瓶上枱非常吸晴👀岩哂打卡味道幾香😝如果茶味多少少更好炭燒榛子朱古力 ($56) 🍫味道正常👌🏻飲落唔會好甜好膩P.S. 午市可享有85折優惠 🤩以上提供價
最近小編身邊都幾多朋友置左業 😮
都好為佢地開心😊有了自己的家
無諗過反而係呢段時間仲多左人置業🤭
唔知大家身邊多唔多人置業呢?🤣
環境: 餐廳地方都算幾闊落👍🏻座位唔少
裝修風格係簡約工業風🛠️貼地感覺十足
整潔程度幾好🧽都有用到清毒劑做清潔
食物: 軟殼蟹肉醬千層麵 ($148) 🍝
肉醬味道幾好🍅蕃茄味鮮甜,酸度適中
軟殼蟹即叫即炸🦀食落好味又Juicy
千層麵層數都夠多😋味道正常唔會成口粉味