2021-10-08 23 瀏覽
Burger's Friend Forever Burger控嘅我以前成日飛歐美,都一定會食當地嘅特色burger!估唔到去同好姊妹去開旺角Moko都俾我地搵到高質漢堡Burger's Friend Forever ! 呢度除左有經典美式牛肉漢堡之外,仲有魚堡,雞堡等等,Burger好足料,款式多而且好特別啊! 我就揀左🍔鵝肝安格斯漢堡 $138塊鵝肝好厚好大舊,入口即溶,口感一流!安格斯牛煎到啱啱好,牛肉香氣強烈, 入口多汁, 麵包蓬鬆Q彈中帶有淡淡甜香,加上半溶芝士,吃起來飽足又多汁,多種配料推疊出多層次風味且厚感十足! 好姊妹食素嘅,呢個🍄特色燒大菇漢堡 $68 就啱晒佢喇!炸原隻大啡菇夾著半溶芝士,同樣配上新鮮菜及蕃茄,菇味濃郁,香氣四溢! 除左大漢堡,仲有🍔 迷你漢堡 (豬/雞/魚)$148 !細細個好得意啊!賣相亦非常吸引!每日只係限量供應20份! 原來而家仲做緊🍝卡邦尼意粉優惠, $45 咋!真係好抵食!望落去好creamy 好好味咁啊!下次再黎試埋先!😉將軍澳都有分店架!
Burger's Friend Forever

我就揀左
🍔鵝肝安格斯漢堡 $138
塊鵝肝好厚好大舊,入口即溶,口感一流!

好姊妹食素嘅,呢個
🍄特色燒大菇漢堡 $68 就啱晒佢喇!

除左大漢堡,仲有🍔 迷你漢堡 (豬/雞/魚)$148 !
細細個好得意啊!賣相亦非常吸引!每日只係限量供應20份!

將軍澳都有分店架!