2020-01-05 58 瀏覽
伙記好禮貌坐得舒適店舖光猛、乾淨自從銅鑼灣好幾間食開嘅餐廳執笠後,以為屋企附近都無好嘢食有晚收工經過,見餐牌幾吸引就入去試,當時食葱油豬扒煎蛋飯正!豬扒同炊x家有得揮!!夠厚、焾得嚟又唔會話無𡁻口!所以都不時幫襯下,其實都算係我「飯堂」後尾有食其他嘢,質素、賣相都喜出望外!今晚揼完骨成身散晒咁,好想食好西,就諗起so far都無令我失望過嘅四寶食堂!睇匀餐牌樣樣都想食,但忽然被呢塊扒吸咗睛,果然無令我失望!茶記嚟講呢塊西冷算厚,我揀咗配薯角(無俾件牛扒責住嗰啲好脆)最驚喜嘅係嗰半個焗蒜!!好多懶high class嘅地方都無,超正!伴碟唔係平時嗰d烚菜而係爽甜沙律菜,真心覺得好有誠意!可能有人覺得佢比一般茶餐廳貴少少,但我覺得值得,因為佢食材、食物質素真係值呢個價錢!我寧願俾多少少錢,去一間唔會令我失望嘅餐廳,好過平少少,但要「搏」⋯⋯坊間實在太多揸流攤
伙記好禮貌
坐得舒適
店舖光猛、乾淨

自從銅鑼灣好幾間食開嘅餐廳執笠後,以為屋企附近都無好嘢食

有晚收工經過,見餐牌幾吸引就入去試,當時食葱油豬扒煎蛋飯
後尾有食其他嘢,質素、賣相都喜出望外!

厚切西冷
2020-01-04