2023-11-22 96 瀏覽
之前試過佢另一間分店Cobber Coffee And Tony’s Pastry味道唔錯,見佢新開左呢間食waffle嘅,即刻save低!今日終於走去同朋友食!-咁第一次黎就試下佢嘅招牌spaghetti(Cobber Noodles)先啦🥹肉丸係好食嘅,意粉正正常常,唔算話特別突出。然後,我哋嗌左個黑松露忌廉雜菌pizza。味道實在係歎為驚人!第一啖咬落去,黑松露嘅味道包圍住我嘅口,好食!不過,食咗兩塊開始覺得有啲膩,不過都正常的。最後,我哋嗌左個甜品(宇治抹茶蕨餅糯米窩夫配綠茶雪糕)。其實黎呢間餐廳主要目的係為咗個窩夫🤣抹茶蕨餅糯米麻麻,雪糕正常味道,窩夫外脆內軟,口感好正!-整體而言係唔錯嘅!環境幾有feel,安靜,好啱傾下計,啱約會黎食!Btw最好就book定時間先!唔使等位。
肉丸係好食嘅,意粉正正常常,唔算話特別突出。
然後,我哋嗌左個黑松露忌廉雜菌pizza。
最後,我哋嗌左個甜品(宇治抹茶蕨餅糯米窩夫配綠茶雪糕)。
Btw最好就book定時間先!唔使等位。
Cobber Noodle
意大利黑松露忌廉雜菌pizza