2023-04-20
有次經開見到呢間牛扒放題,地址位於觀塘工廈,上到去見環境唔錯,都多人幫襯😉而且食物種類都多,除咗牛肉、仲有其他野食😍晚餐有set dinner /牛扒放題可以揀,我梗係唔執輸,一定係任食🤣🤣大人收費$308起,小童收費$178起,4歲以下小童免費🆓 都幾抵食👍生日月預訂仲可以免費獲贈窩夫一客😋我仲見到佢哋嘅生蠔🦪$108半打,好抵食🤤🤤。放題包括任食任食六款主菜包括:紐西蘭西冷牛扒燒美國豬肩扒印度天多利烤雞扒烤紐西蘭羊西冷配阿根廷醬汁冬陰功雞柳意大利飯子薑菠蘿青口茄醬扁意粉🍝上面六款我地足足試左四款,羊扒及扁意粉都無食到,下次必要試吓😁講返食物先,無諗過俾我想像中更好👍牛扒點左七成熟,牛味都幾出,而且肉質都幾嫩😋encore左一次🤤🤤雞扒燒到皮薄香脆,又大又厚身,醬汁好正,酸酸甜甜,有啲似西檸/柚子醬,食落好開胃🤤都想讚吓佢哋嘅冬陰功意大利飯。自助區有時令海鮮,包括皇冠螺,青口.凍海蝦👍是日餐湯、沙律、MOVENPICK°雪糕、甜品🍮總類選擇都幾多👍 以呢個價錢質素都唔錯,雪糕又可以飲食,而且甜品水準都高🤤🤤絕對可以再次encore😋😋題外話:這裏的員工都非常親切友善💯 📍 Bella
放題包括任食任食六款主菜
包括:
紐西蘭西冷牛扒
燒美國豬肩扒
印度天多利烤雞扒
烤紐西蘭羊西冷配阿根廷醬汁
冬陰功雞柳意大利飯
子薑菠蘿青口茄醬扁意粉🍝
都想讚吓佢哋嘅冬陰功意大利飯。
題外話:這裏的員工都非常親切友善💯
📍 Bella Shine (觀塘)
觀塘巧明街114號迅達工業大廈2樓B室