2021-09-01
今日去左搵教主打卡🥰 打完卡就去左呢間澳洲餐廳dinner🇦🇺我地之前食過架啦, 星期6/日 要大排長龍, 靚景又咖啡☕正, 一定多人黎啦 今次夜晚黎, 大玻璃對住大海景, 好chill呀. 夜晚環境好有氣氛, 有情調,我地每人一份burger board,可以選唔同味道既薯蓉架.🍔和牛M7 WAGYU BEEF BURGER $238 和牛超嫩, 牛味濃, 份量都幾多下. 麵包加左牛油烘過, 脆脆地. 可惜包皮有提子乾 (我唔中意) Yogurt 加咗蜜糖, 勁好食呀, 直頭想食多一份. 🍔烤脾GRILLED CHICKEN THIGH $178 雞我覺得比牛更出色, 有雞鮮味. 推介. 另外加左$20薯蓉改左咗XO醬,好似食緊蘿蔔糕咁, 幾香口. 有驚喜野飲方面我地簡左手工啤, HAPPY HOUR 時間緊係啤一啤.🍺NINETYS COFFEE BEER (choco) - 超濃咖啡味, 都幾特別, 可以一試.🍺PALE ALE CITRA – 比較清爽, 呢款岩女仔飲, 易入口同埋都好夾食肉類.
🍔和牛M7 WAGYU BEEF BURGER $238
和牛超嫩, 牛味濃, 份量都幾多下.
Yogurt 加咗蜜糖, 勁好食呀, 直頭想食多一份.
🍔烤脾GRILLED CHICKEN THIGH $178
雞我覺得比牛更出色, 有雞鮮味. 推介.