2022-09-22 534 瀏覽
前排聽呀嫂話旺角有間打邊爐食物質素好高,叫我一定要試下,於是就book左try try!哩間任食打邊爐好特別,一個價錢($398)已經有齊:燉湯、刺身、小食、雞煲(可以添)同任食打邊爐(連特選海鮮盤)。另外+$20就可以任飲野飲。仲有其他海鮮刺身可以加錢添加,而我地就添加左池魚王半份($480)首先黎個燉湯,超~高~質!最無期待係個湯,點知好鮮好好飲😂 係瑤柱花膠雞腳瘦肉燉湯黎。之後就黎雞煲,可以揀芝士/麻辣,仲可以加添。我地就要左個芝士,芝士一煮融就食得,仲有拉絲!池魚王就同刺身一齊黎,佢係連埋魚頭原條上俾我地,估唔到打邊爐食既刺食都有咁highclass既感覺😂 而池魚王都好好食!而like & share佢地個fb/Ig page 就會送小食:炸鮮奶同炸榴槤。哩個一定要拎,佢個炸皮做得超好,係酥脆既。食完就開始打邊爐,本身已經包左個海鮮盒,入面有開邊原隻龍蝦、虎蝦、扇貝、活鮑魚同爆膏蟹,海鮮盒不能refill,而另外仲有堆海鮮、邊爐配料任叫。個海鮮盒真係好新鮮,啲鮑魚仲識郁架😱 煮完無乜縮水,煮完又好易離殼,係新鮮先做到。任叫海鮮都好有誠意,可以任叫鮑魚、聖子、太子蚌等等,又可以

任叫海鮮都好有誠意,可以任叫鮑魚、聖子、太子蚌等等,又可以任叫牛肉個啲,我地叫既都好高質,好食🤤

順帶一提,哩到既飲品係任飲但唔係自己拎嘅,而係有侍應serve你

四百幾蚊其實淨食佢啲海鮮都回本🤣
2022-09-20