2023-02-13
✨Chatterbox Express (太古) ✨太古坊有間餐廳主打海南雞🐔嘅餐廳,今日終於有機會同朋友去食啦!【文華海南雞飯】$112 我哋點咗招牌菜海南雞飯,雞皮晶凝通透+嫩滑雞肉,好juicy,配上三款醬汁:豉油、蒜蓉、辣醬,三款唔同口味撈埋一齊食好正,配上香噴噴雞油飯,一啖雞肉一啖飯,絕配!果然係招牌菜,必食推介!另外,套餐係包熱飲,我哋點咗熱錫蘭奶茶,茶香味好出,好飲!【招牌雞肉喇沙】$122喇沙湯底都好出色,濃濃嘅椰子香加微辣湯底,配上海南雞同埋魚蛋、雞蛋,米線夠煙靭,分量十足,鍾意食麵嘅朋友可以選擇。【蒜蓉生菜】+ $19跟餐配咗生菜,都大碟,幾抵食【熱檸檬薏米水】+ $8跟餐配咗薏米水,解解膩,檸檬薏米好fresh 【椰子雪糕咖央三文治】+ $32麵包面上搽咗香滑嘅咖央醬,中間夾咗椰子雪糕,一啖雪糕一啖麵包,咖央嘅香同椰子味嘅甜好夾,幾特別,好推介比喜歡咖央味嘅朋友大滿足!超級推薦俾鍾意食海南雞嘅朋友!📍 Chatterbox Express (太古)太古太裕路7號建安閣地下G515號舖
【文華海南雞飯】$112
【招牌雞肉喇沙】$122
【蒜蓉生菜】+ $19
跟餐配咗生菜,都大碟,幾抵食
【熱檸檬薏米水】+ $8
跟餐配咗薏米水,解解膩,檸檬薏米好fresh
【椰子雪糕咖央三文治】+ $32
大滿足!超級推薦俾鍾意食海南雞嘅朋友!
📍 Chatterbox Express (太古)
太古太裕路7號建安閣地下G515號舖