餐廳: 和牛燒肉一郎 (荃灣廣場)
優惠: 國泰會員經「連結里賞」綁定信用卡,於指定夥伴餐廳消費即賺高達HKD4 = 2里數。受有關條款約束。
條款及細則:
  • 國泰會員如希望使用「連結里賞」賺取里數,必須將符合要求的 Visa 及 MasterCard 信用卡及扣賬卡綁定至其會籍賬戶。
  • 國泰會員可通過 Apple Pay、Google Pay 及 Samsung Pay 以已綁定付款卡為符合要求的餐飲消費付款,從而透過連結里賞賺取「亞洲萬里通」里數。然而,利用支付寶、微信支付及 Paypal 等第三方平台,將無法透過「連結里賞」賺取「亞洲萬里通」里數。
  • 惠顧特定推廣套餐或不可賺取「亞洲萬里通」里數。請預先向個別餐廳查詢。
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-11-07 111 瀏覽
聖誕日本機票貴到飛起,唯有拎埋機票嘅錢去食餐日本產和牛燒肉,一解相思之苦。我哋去咗朋友推介嘅喺荃灣廣場嘅和牛燒肉一郎。入到去終於明白點解朋友介紹去呢一間,燈光夠唔怕燒燶牛,周圍都好乾淨,唔會油淋淋癡立立。仲好細心陪埋圍裙俾你,唔怕彈到成身都係油。如果坐卡位仲有密封式自動送餐,方便又衛生。我話一係唔試一試就試好既, 我哋揀咗course D 日本產黑毛和牛,包118品,仲送左5盤靚靚頭盤,全部打卡able。老實講淨係食晒頭盤都已經好飽。講咩都冇用,睇吓啲相就見到啲和牛有幾靚,唔單止油脂分布均勻,入口即溶,瞌埋眼的話我仲以為自己已經飛左去日本。雖然已經好飽但我心思思又數下個QR code見到入邊好多嘢都想試,結果又追加左厚切牛舌果然係名物。另外,佢既帆立貝同蝦都值得一試,好爽口。但講真簡得呢個餐一定要勁食和牛先回本啦。另外出邊有好多款果汁最特別嘅係竟然除左一般汽水外,仲有利賓納桃汁蘋果汁橙汁。另外大家一定要留肚試佢嘅日本雪條,款款都好想試,結果我同老公加埋試咗五款,唔係飽到嘔的話我哋都想試埋其他款。另外甜品質素亦非常高,我試咗牛奶布甸非常滑。總結想食靚牛就嚟呢度試啦,一定唔會後悔。PS 見

另外甜品質素亦非常高,我試咗牛奶布甸非常滑。

總結想食靚牛就嚟呢度試啦,一定唔會後悔。

PS 見到店內海報29/11 肉之日,$498好吸引,有幸睇到既朋友仔就快d whatsapp 留位啦。