其實本身係想食佢既封門牛柳三明治先黎 但原來只係晏晝先有🤷🏻‍♀️今次嗌左一個set dinner + 一個散叫既意粉🙆🏻‍♀️🥗前菜粟米湯既味道有啲似平時某隻罐頭粟米湯🙊 粟米蓉既口感明顯 雞胸肉沙律既雞胸唔鞋口 都算嫩滑👀前菜整體黎講不過不失🥩48小時慢煮煙燻手撕豬溫泉蛋扁意粉手撕豬帶小小辣 食落幾惹味🤤 扁意粉偏硬 不過係幾有咬口個隻😙 個人都幾鐘意哩個口感 👍🏻推介指數4.5/5🍝炙燒北海道帶子刺身蒜香原條明太子扁意粉 明子子原條一到既時候錯覺以為係蠟腸😂帶子肉質新鮮 都算滑😃 不過較淡 如果可以加多啲調味會更好😗意粉同手撕豬個隻一樣 係帶咬口既質感 😚醬汁充足 食到底都仲有👍🏻 👍🏻推介指數4.5/5🍮伯爵茶奶凍甜品方面 雲哩拿味雪糕配上伯爵茶奶凍 伯爵茶既味道偏淡😯 個人覺得如果茶味濃啲會更好👍🏻 👍🏻推介指數3/5🍵Hojicha Latte Honji 茶同奶味比例適中 入口茶味香濃😋 幾好飲👍🏻推介指數4/5整體而言 服務唔錯 店員都好有禮貌☺️ 而且環境幾好 光線較暗 夜晚黎都幾有feel架!有機會一定會回訪😎

🥗前菜

🍵Hojicha Latte
Honji 茶同奶味比例適中 入口茶味香濃😋 幾好飲
👍🏻推介指數4/5

整體而言 服務唔錯 店員都好有禮貌☺️
而且環境幾好 光線較暗 夜晚黎都幾有feel架!
有機會一定會回訪😎