2019-07-10 76 瀏覽
今晚同朋友出開紅磡行街,又到晚飯時段,途經依間叫祥榮的餐廳。就當然入內食下啦。店內坐位又夠寬闊,坐得夠舒服。冷氣又夠凉,最適合我這種怕熱的人。環境給我舒適的感覺。店員也很有禮貌。坐下看完餐牌,賣相十分吸引,而且很多食物種類供選擇。叫咗個豉椒炒蜆。份量又足,蜆肉又夠多,又夠獲氣。而且十分入味道。個人特別鐘意個豉椒汁,好香而且非常入味道,好高水準,非常深刻印象。另外叫咗個西冷扒鐵板餐,熱熱地,西冷扒份量十足,西冷扒食材很高質數,又好味道,口感也很好,配菜份量又多。而且還有例湯及餐包,一定好滿足,另外湯味道也好濃。飲品方面,叫咗杯凍奶茶,又夠凍,奶茶味道也濃。個人認為是物超所值的一餐。必定會再來光顧的。
,又夠獲氣