今日為左同我朋友補祝生日所以book左呢一間新開嘅放題試吓。首先講下壽司呢一間佢有好多都係自創嘅款式包括紅之花,橙之花同埋白之花,最特別係紅之花佢係吞拿魚青瓜同沙律醬份量合埋,魚嘅味道都唔錯唔會覺得好乾而且都入口幾易溶化,另外佢嘅白之花都好有驚喜好似係mix埋油!蟹子沙律個口感好好味好豐富而且油甘魚味道好鮮我同友人大讚😍講到湯~我哋叫咗人蔘湯同埋部隊鍋, 人蔘湯味道唔會太苦幾好飲~都有少少中藥嘅香味咸咸地,小小苦苦地,幾香。部隊鍋辣辣地配埋佢嘅韓式公仔麵同一啲餐肉泡菜好過癮,而且個麵好彈牙,唔係普通平價嘅公仔麵。炸物方面都係同一般放題差唔多不過不失,不過有一樣特別嘅係佢有一個芝士雞柳,佢係即叫即焗芝士好香配埋個雞柳鹹鹹地,又幾creamy,咁但比較易飽。講到甜品,佢亦都係有一啲佢自己獨有嘅例如係榴槤糯米糍同埋brownie!榴槤糯米糍非常之香同埋煙韌,推介榴槤粉絲一定要試:)總括嚟講覺得佢嘅食物都有一啲自己嘅特色,而且平均水準都幾高,值得再嚟!仲有磯燒架!只不過我地好懶,唔想自己燒

另外佢嘅白之花都好有驚喜好似係mix埋油!

蟹子沙律個口感好好味好豐富而且油甘魚味道好鮮我同友人大讚😍
講到湯~

我哋叫咗人蔘湯同埋部隊鍋, 人蔘湯味道唔會太苦幾好飲~

都有少少中藥嘅香味咸咸地,小小苦苦地,幾香。

榴槤糯米糍非常之香同埋煙韌,推介榴槤粉絲一定要試:)

仲有磯燒架!只不過我地好懶,唔想自己燒