2018-12-03
喺尖沙咀行完街,行多8分鐘度就見到呢間burger,價錢對比尖沙咀的不貴,所以入去試試😏要先比錢點餐坐底左,台下面有個勾可以掛住個袋,幾貼心💕,跟住又比左乾濕紙巾同手套我地👍🏻朋友點左🥢辣雞肉漢堡,加左$32要左個Combo,配一個🥢蕃薯薯條同一枝🥤bless冷壓果汁,要左蘋果味~🥢蕃薯薯條分量都多,好夠熱,即炸的!切得比薯條幼,好香蕃薯味,甜甜的!🥢辣雞肉漢堡都幾辣,不是hea辣!不過雞肉好juicy,不錯!我就好肚餓,叫左一個🥢特級牛肉漢堡,超級大個!一口一定咬唔哂!怪唔之得要比定手套啦!佢既厚度係長過我隻手掌架!所以一定要拆開食,個包有用心,鬆脆的,有烘過、有塗牛油👍🏻我有嘗試過禁扁d,睇下可唔可以一口過,但一禁d蛋汁就爆出來了係流心蛋啊跟住我就將個包分開一半!咬一啖,塊牛肉不是全熟的,中間呈淡淡的粉紅色,好juicy😍,d芝士半熔係塊扒上面!煙肉好香,洋蔥夠甜!🤤分量好大,我係食唔哂既🙈我食剩下層既大半個:個🥢薯條就食哂既~ 加左$5變芝士薯條🤤,落左芝士醬同粉,好好味😋❤️眼闊肚窄既我仲叫左一客👑🥢雜錦炸磨菇,炸粉不厚,有點點黑椒在上面,點埋白色醬好match!👍🏻裡面菇也不乾
係流心蛋啊
分量好大,我係食唔哂既🙈
我食剩下層既大半個:
雜錦炸磨菇
眼闊肚窄既我仲叫左一客👑🥢雜錦炸磨菇,炸粉不厚,有點點黑椒在上面,點埋白色醬好match!👍🏻裡面菇也不乾!Nice!😋
總結性價比高😋,味道好吃,分量好大,位置也好,價錢中中!👌🏻個量好多,女仔叫番普通size既burger好d~(我)😆