2023-03-19 187 瀏覽
銅鑼灣希雲街一直都有好多唔同嘅餐廳,但係我已經比呢間餐廳嘅食物吸引咗,因為份量好多,望到佢哋嘅Menu,就覺得好抵食!!入到餐廳,個氣氛都幾好,行黑色格調,但係有太多食物選擇,而且份量都幾多!!下次一於預埋多啲朋友一齊食多次!!今次我哋得兩個人,所以我地選擇set dinner for two!!!有pasta菠菜汁惹菌雞肉扁意粉($98),risotto海虎蝦雞粒蕃茄汁意大利飯($128),set dinner就有跟粟米濃湯,另外飲品有forever beauty($28)、orange& passion fruit ($18),甜品叫左個toast($138)粟米濃湯幾搞笑係用個杯裝住,幾有親切甘😂😂Risotto 黎講最多都叫啱啱好,海蝦仲要開埋邊,食落都幾方便,重點係芝士味好重,食落去超濃郁😍😍正!!呢款pasta都幾特別,係用咗菠菜汁,望到佢超級綠,就知道佢真係用咗唔少菠菜,係真材實料,食落去都幾creamy,但係都幾油膩,飲品都正正常常!最最最特別就係佢個toast,本身已經好脆,再加埋雲呢拿雪糕,上邊仲有朱古力醬😍😍食落去超級邪惡,生日仲有寫字服務,呢間餐廳都幾啱生日去慶

最最最特別就係佢個toast,本身已經好脆,再加埋雲呢拿雪糕,上邊仲有朱古力醬😍😍食落去超級邪惡,生日仲有寫字服務,呢間餐廳都幾啱生日去慶祝一齊食,重點係真係好抵食,仲好想試埋其他嘢食,成班friend一齊食就最抵,可以試多幾款嘢食keke