2021-06-27
日式放題真係好耐冇食過,差唔多五年起碼,真係變咗姐姐級數,發現原來而家嘅日式放題,已經做到咁多元化同埋咁高質!坐低咗之後你張單上邊會有一個二維碼,用手機掃描佢,就可以開始點餐。嘢食分好晒類別,有刺身壽司、手卷、一品料理等,一目了然,非常清楚而且又環保。仲可以睇返手機記錄,檢視自己嗌咗啲咩嘢食。刺身嚟咗3 rounds,全部都好新鮮,而且魚生嘅類別亦都好多選擇。三文魚腩、赤背同埋拖羅係我嘅首選!佢個陀螺係入口即溶嘅!花雕醉鮑魚任食一人一隻,唔使爭,鍾意食幾多都得!酒味唔係好重,反而甜甜地而且好稔!仲有個賣相都擺盤好靚!新鮮滾熱焗出嚟嘅元貝我個朋友嘅至愛!個沙律雜椒醬調味調得好,好惹味!炸物炸蠔、芝麻炸雞翼乾身,香口!天婦羅個漿較厚,同埋未鯨乾啲油,有啲濕!避風塘炒蟹隻蟹幾肥美,肉身有膏,不過蒜椒味唔多重壽司每一舊佢都擺放得幾美麗!甜品有Häagen-Dazs Movenpick,味道都好多選擇!咁啱今個月,午餐佢做緊第二位客人光顧半價,埋單每人$250,我覺得好超值!
三文魚腩、赤背同埋拖羅係我嘅首選!
佢個陀螺係入口即溶嘅!
花雕醉鮑魚
任食一人一隻,唔使爭,鍾意食幾多都得!
酒味唔係好重,反而甜甜地而且好稔!
仲有個賣相都擺盤好靚!
新鮮滾熱焗出嚟嘅元貝
我個朋友嘅至愛!
個沙律雜椒醬調味調得好,好惹味!
炸蠔、芝麻炸雞翼
乾身,香口!
天婦羅
個漿較厚,同埋未鯨乾啲油,有啲濕!
避風塘炒蟹
隻蟹幾肥美,肉身有膏,不過蒜椒味唔多重
壽司
每一舊佢都擺放得幾美麗!