2022-04-16
街坊系列 – After Eightys 💚天氣開始轉熱啦☀️但日夜溫差有時都幾大大家著衫時要注意一下‼️唔好唔小心凍親小編夏天最期待既活動就係Wakesurf 🏄🏻講左好多年都未玩過🥺希望今年可以初體驗------------------------------環境: 行自然工業風🛠️水泥牆上穿插不少綠色植物感覺繁忙中帶點清幽📸打卡之餘仲可以休閒下整體都好乾淨企理🧽清潔都會用上清毒劑消毒店主更係教徒😂到處都會見到教主既周邊裝飾------------------------------食物: 明太子雞翼全日早餐 ($128) 🍗賣相同份量一樣咁豐富😱總共有成8款食品其中必須提既一定係明太子雞翼🍗非常之惹味味道鹹香帶點微辣😋炸得香脆但肉汁依然保存另外黑糖麻糬窩夫都係吸引之作🤤香氣十足岩岩好做到外層白脆內裡鬆軟🤗麻糬多點就好炒蛋夠香滑🍳配窩夫食效果唔錯,其他食物都正常美國極佳西冷牛扒配薯菜 ($128) 🥩一樣主打份量夠大份🥰岩哂食肉獸黎一戰火喉控制幾好🔥岩岩好5成熟,肉汁鎖得唔錯西冷肉味濃郁😍口感比較上有咬口,亦唔會太油膩小編會期待日後有薯蓉或者薯條🍟取代薯寶芒果乳酪沙冰 ($48) 🍹芒果
天氣開始轉熱啦☀️但日夜溫差有時都幾大
其中必須提既一定係明太子雞翼🍗非常之惹味
味道鹹香帶點微辣😋炸得香脆但肉汁依然保存
另外黑糖麻糬窩夫都係吸引之作🤤香氣十足
岩岩好做到外層白脆內裡鬆軟🤗麻糬多點就好
炒蛋夠香滑🍳配窩夫食效果唔錯,其他食物都正常
美國極佳西冷牛扒配薯菜 ($128) 🥩
一樣主打份量夠大份🥰岩哂食肉獸黎一戰
火喉控制幾好🔥岩岩好5成熟,肉汁鎖得唔錯
西冷肉味濃郁😍口感比較上有咬口,亦唔會太油膩
小編會期待日後有薯蓉或者薯條🍟取代薯寶
芒果乳酪沙冰 ($48) 🍹
芒果味好香好重😍鐘意芒果朋友唔可以錯過
飲落又唔係太甜😋仲要好大杯🤭消暑飲係一流
海鹽奶蓋+薄脆咖啡 ($55) ☕
第一啖飲落係非常之邪惡😈奶蓋濃厚得黎同咖啡好夾
焦糖薄脆係自家調制👍🏻新鮮又香脆,帶點微微焦甜香
服務: 店員人數充足👍🏻服務都夠哂到位
一坐低就會俾水🥤同講返今日餐湯係咩款