2023-10-17 8 瀏覽
Pentola (裕民坊YM²) (觀塘).裕民坊自從翻新後多左勁多餐廳進駐🩵近平台有間好抵食嘅西餐及手工意粉.▪️$368 二人套餐 ▪️.勁抵食,$400唔洗有兩個湯,兩個前菜,兩個主菜以及兩個飲品🍸仲可以加錢要甜品.先黎個湯,夠creamy.前菜白鯷魚茄子蓉多士以及意大利風乾火腿拼盤白鯷魚仔加上茄子蓉好特別,用上酸種多士包!火腿配提子同樣清新!.意大利香草醬闊扁麵· 蒜香白酒蜆肉意粉🍝.兩個主食今次都叫左pasta🩵 香草醬加上蕃茄,黑欖等配料,個麵微厚有咬口.個白酒蜆肉意粉蜆肉好肥美,但意粉偏幼,手工意粉果然係比較特別.餐飲一個叫凍檸茶,男朋友就緊係黎杯啤酒🍻放鬆下,星期一做左一日嘢真係好疲勞🥹.甜品部份我地加左錢食tiramisu!! 好耐無食,濃郁咖啡香🫶🏻.▪️新鮮青口配蕃茄汁🥫▪️.呢個係我地另外叫,男朋友係青口愛好者隻隻都勁肥大.▪️薯條配黑松露蛋黃醬 ▪️.我對薯條嘅喜好程度有二百分,粗薯條外脆內軟,勁熱辣辣!.▪️Tiramisu▪️.好香濃嘅咖啡香加creamy!!.📌 Pentola (裕民坊YM²) (觀塘)觀塘協和街33號裕民坊YM²3樓305號舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:
Pentola (裕民坊YM²) (觀塘)

▪️$368 二人套餐 ▪️

先黎個湯,夠creamy

前菜白鯷魚茄子蓉多士以及意大利風乾火腿拼盤
白鯷魚仔加上茄子蓉好特別,用上酸種多士包!
火腿配提子同樣清新!

意大利香草醬闊扁麵· 蒜香白酒蜆肉意粉🍝

▪️新鮮青口配蕃茄汁🥫▪️
呢個係我地另外叫,男朋友係青口愛好者
隻隻都勁肥大

▪️薯條配黑松露蛋黃醬 ▪️
我對薯條嘅喜好程度有二百分,粗薯條外脆內軟,勁熱辣辣!

▪️Tiramisu▪️
好香濃嘅咖啡香加creamy!!
📌 Pentola (裕民坊YM²) (觀塘)
觀塘協和街33號裕民坊YM²3樓305號舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️