2021-11-09 206 瀏覽
餐廳以高質意大利菜見稱,但今次唔係去嘆意菜,而係去餐廳嘅露天平台嘆水煙😌平台環境寧靜舒適,一旁放滿高身植物,配合埋燈光幾有氣氛,一班朋友嘆完意菜後直接去隔離chill就得,真係連轉場時間都慳返😌🫐Mixed Berry Tea($280)店員知道我哋偏好果味重及易入口嘅味道後,特意揀咗呢款以sweet berries、熱帶水果及茉莉花茶做base嘅水煙,另外再加咗mint,入口涼涼地,味道香甜fruity,感覺幾smooth及fresh,女士們一定鍾意🥰🍸Botnia 84($118)呢款Cocktail以 rum、grand mariner、apricot brandy及橙汁調配,酒精濃度相對較高,但加入橙汁後味道帶甜,幾易入口😌🍹Frozen Mediterranean($98)以士多啤梨、橙汁及蘋果汁製成嘅mocktail,口感似smoothie,味道酸酸甜甜幾好飲,好啱我口味❤️

🫐Mixed Berry Tea($280)

🍸Botnia 84($118)

🍹Frozen Mediterranean($98)

其他