2019-11-04 1675 瀏覽
今日同朋友食飯,黎到附近見有日本菜同德國菜揀,突然想食豬手,最後就揀左呢間德國菜啦。小店好受歡迎,好彩仲有一張枱冇人book可以坐,遲我哋5分鐘左右黎既食客就要喺外面等。Menu既選擇唔少,飲品就主要係酒類。我同朋友諗左陣就決定叫炆燉豬手配黑椒燒汁醬、香煎煙鴨胸配櫻桃醬。MenuMenu炆燉豬手配黑椒燒汁醬。豬手好腍,皮好滑,本身已經有黑椒味。黑椒汁香濃,但係唔會好咸。炸洋蔥圈脆身,唔多油,粉唔厚。香煎煙鴨胸配櫻桃醬。鴨胸腍,有少少煙燻既香味,皮好脆。略嫌多油。配合酸酸地既醬汁可以消膩。野食非常高質,份量又唔會太多食到好滯。環境唔錯,位與位之間既距離唔算好闊。但係佢有道側門可以上菜比坐最入既客人,設計得幾好。店員好有禮貌,所有野食即叫即整,大概等10-15分鐘左右。唔錯既小店,好受歡迎所以會建議想黎既各位book左位先。

Menu既選擇唔少,飲品就主要係酒類。
Menu
Menu
炆燉豬手配黑椒燒汁醬
香煎煙鴨胸配櫻桃醬

唔錯既小店,好受歡迎所以會建議想黎既各位book左位先。
2019-11-02
炆燉豬手配黑椒燒汁醬