2017-03-04 166 瀏覽
由於家中小狗食曬狗糧, 同老婆臨時臨急去太子金魚街一帶補倉. 因為月尾有D山窮水盡,  就去左抵食夾大件既皇后冰室. 晚餐平均約80-120元左右. 我叫左煙三文魚天使面及焗豬扒魚柳飯 +$29要兩個小食. 小食的蜜糖雞翼有兩隻, 係炸好左再抹少少蜜汁既做法,  其實炸到有D硬, 不過因為夠熱同蜜汁甜度適中. 所以整體可以接受. 而另一小食薯蓉田螺就好抵食, 大大粒, 薯蓉好SMOOTH, 比EUROGXGX 仲好食.  煙三文魚天使面保持水準. 煙三文魚好多, 配上淡淡的白汁岩岩好. 因為太CREAMY, 我食完個粉同田螺已經十分飽.  豬扒魚柳飯老婆話一碗兩個食法幾好, 可以紅溝白就唔會怕好酸, 面豬扒同魚柳各有2-3塊, 豬扒少少硬但尚有肉汁, 魚塊就厚粉. 只屬一般.埋單只需二百鬆絕對係可以飽肚之選, 不過環境就好狹窄, 檯同檯之間超窄,同搭檯差無幾. 而且因為檯細侍應會成日催食野同催收野咁, 好似茶記式SEVICE.

因為月尾有D山窮水盡,  就去左抵食夾大件既皇后冰室.

2017-02-26
10 分鐘 (堂食)