2021-10-20
又有新餐廳介紹啦 今次呢間係裝修帶有港式風味嘅巷仔風燒烤店🍖酒燒弄🥩對於有呢間咁高質嘅餐廳進駐 作為大角咀友嘅我表示很高興🥳◾皇牌推介 °美國極佳級牛肉眼扒份量比我想像中大🤤我哋揀咗五成熟 廚師處理得好好 望到中間粉嫩嘅效果已經心心眼啦😍肉質軟稔 入囗感覺都好嫩🐂除咗牛之外 另外仲有西班牙伊比利豬鞍 都係皇牌推介嚟架🏅◽燒烤類 °銀鱈魚扒°扇貝揀咗兩款自己鐘意嘅海鮮😝銀鱈魚唔係度度有得食 呢度有當然要叫啦 魚肉好嫩滑 簡單嘅調味已經好好食🐟而扇貝係店員推介 唔係日日有貨返架😌大隻得嚟仲好新鮮 好有鮮味◾串燒類 °黑豚蘆简卷°翠玉瓜有啲後悔點解串燒叫咁少🙈我想講呢度係我食過咁多間燒得最好嘅一間 好嘅地方在於燒完都一啲都唔乾 黑豚好juicy 係充滿肉汁啊🐖就連翠玉瓜都係 香得嚟完全唔乾 真係好好食👏🏻◽小食類 °吉列炸蠔有我嘅地方就有炸蠔 有炸蠔嘅地方就有我😂應該好多人知呢個係我飛佛之一🦪都幾大隻炸得幾鬆脆
對於有呢間咁高質嘅餐廳進駐 作為大角咀友嘅我表示很高興🥳
◾皇牌推介 °美國極佳級牛肉眼扒