2019-12-17 1578 瀏覽
今日星期日,盡咗自己作為公民嘅責任,投咗票之後呢,我哋兩個就當然出去拍拖啦!今日嚟到九龍城都想搵啲好嘢食,平時食下泰國野都有嘅,印度野呢就比較少通常都係去重慶大廈度食啦,原本感覺上唔會覺得好有驚喜。今日行行吓覺得可以試吓印度野喎,於是就入咗呢間餐廳諗住試吓見佢裝修各樣野都好整齊好乾淨嘅,所以都幾放心!餐廳入邊呢仲好寧靜嘅,就冇話好多人喺度喧嘩嘈吵呀咁樣,好舒服嘅!店員亦都好細心啦親切咁同我地用英文去介紹餐廳有啲咩好食呀咁樣!溝通方面都唔會有特別問題嘅。咁我哋分別帶咗兩杯嘢飲啦一杯係喊嘅Lassi 啦另一杯呢就係 Mango Lassi 一鹹一甜個感覺都好好特別冇諗過鹹gei乳酸都會咁好飲。之後我哋前菜叫咗個蔥油餅啦,蔥油餅係厚身ge,但冇中式咁油膩。另外,仲有鐵板ge烤芝士啦,個烤芝士呢,第一次食,都幾厚身同埋呢要夾埋啲青椒紅椒一齊食個感覺呢好正好特別!除此之外當然就點少得烤雞,呢個菜式自己不嬲都好鍾意亦都覺得佢同其他相比,呢一個係唔會過分乾身,個水準係高嘅!另外仲有菠菜咖喱同埋印度炒飯啦個感覺都好好食嘅!呢度對我來講今日都好驚喜呀,因為好少食印度野係會坐得舒服啦,同埋服務周到啦,同埋
另外仲有菠菜咖喱同埋印度炒飯啦個感覺都好好食嘅!
呢度對我來講今日都好驚喜呀,因為好少食印度野係會坐得舒服啦,同埋服務周到啦,同埋啲嘢係好高水準架我覺得。
嚟到九龍城唔一定淨係食泰國嘢嘅原來印度野呢都係一個好好嘅選擇!
推介大家去試吓,真心正!
2019-11-24