2022-12-16
第二次黎到位於觀塘站附近既The Wave 🍴晚市時段推出左性價比極高既Semi Buffet~ 臨近聖誕,約埋Best Friend 過黎食野相聚下裝修夠哂grand,大大既SOFA坐得舒服,生蠔區有來自唔同既產地OYSTER 比你揀,仲有酒品專區~今次食飯因為有book位,比左間類VIP房比我地,見出面員工fill野勁快手,服務態度都仍然超好,物超所值呀~海鮮方面都有數款選擇,翡翠螺、青口同凍海蝦都幾新鮮,如果種類再多啲就好了;刺身有甜蝦同三文魚, refill得都幾密港式咖喱小食有燒賣、魚蛋,炸物、蜆、時蔬同滷水拼盤當然唔小得其中一個主菜叫左北海道帶子意粉,意粉好重蛋香,而且加埋SAUCE幾惹味,配料又多,唔錯金桔檸檬冰茶係隨餐跟送既,味道酸甜,夠哂解渴整體黎講價錢同食物質素成正比~如果想有舒服既地方聚會,呢間係個唔錯既選擇~
金桔檸檬冰茶係隨餐跟送既,味道酸甜,夠哂解渴