餐廳: MR. MAKI (金巴利大廈)
資訊:

2022-02-21 54 瀏覽
好耐無食過壽司啦! 今次去左間特色創意既日式卷物店Mr. Maki,裡面裝飾都幾特別,唔係傳統地道既日式壽司店咁,而係有好多手繪得意卡通日本公仔咁,用色鮮艷,入到去係好開心既感覺咁! 而我地就外賣自取左正正的招牌創意壽司卷😍 仲有配埋唔同既小食做套餐,正!..🐟魚 全部都係魚超豐富既卷物!! 分別有三種魚:三文魚、拖羅同吞拿魚! 壽司卷裡面夾有三文魚同蟹籽,然後上面一層極厚的拖羅同吞拿魚蓉,再灑滿蟹籽,超好食!!!! 口感勁豐富!! 好鮮美!! 必點!!🤩..🦀麻麻地軟殼蟹呢道軟殼蟹卷物絕不麻麻地! 🤣 而係用左麻辣沙律醬,超惹味! 🤤 除左有香脆既軟殼蟹之外,仲有牛油果同青瓜,好fresh!! 又係口感極豐富!! 唔駛點豉油wasabi都得啦!! 又係必點!!..由於係套餐關係,所以有配埋沙律、小食同飲品,而我地一人一個set,小食就揀左炸雞同叉燒拉麵! 炸雞好正,醬汁係蜜糖芥末,好好味!! 炸得香,肉又嫩,加埋醬汁無得頂!! 都起碼有5大件,都唔錯😋 而叉燒拉麵都唔係細細碗架! 拉麵既麵質好爽👍🏻 叉燒都有兩大片,係真係唔錯bor!! 飲品方面揀左波子汽水同提子汽水,食完飲返杯,爽
🐟魚 全部都係魚
🦀麻麻地軟殼蟹
由於係套餐關係,所以有配埋沙律、小食同飲品,而我地一人一個set,小食就揀左炸雞同叉燒拉麵! 炸雞好正,醬汁係蜜糖芥末,好好味!! 炸得香,肉又嫩,加埋醬汁無得頂!! 都起碼有5大件,都唔錯😋 而叉燒拉麵都唔係細細碗架! 拉麵既麵質好爽👍🏻 叉燒都有兩大片,係真係唔錯bor!! 飲品方面揀左波子汽水同提子汽水,食完飲返杯,爽呀!.
魚全部都係魚
麻麻地軟殻蟹
2022-02-10
5 分鐘 (外賣自取)
魚全部都係魚
麻麻地軟殻蟹