2025-05-26
鍾意打邊爐一定要試下天下糧倉牛肉火鍋!上次我同朋友食完一直念念不忘😍 今次再嚟食晚餐,氣氛熱鬧,真係好適合一班朋友聚會🍻餐廳環境非常乾淨企理,坐得舒服,仲有電視睇👏🏻我哋今次選擇咗究極和牛放題,性價比高,真係唔可以錯過!套餐包括多款高質牛肉,牛肉擺盤都非常有食慾,有澳洲M7和牛肉質滑嫩,油花分佈均勻,口感一流💯 Prime牛板腱肉質緊實,咬落去有嚼勁、安格斯牛肩胛牛味濃郁、一級肥牛肥瘦相間,口感豐富😋封門柳肉質鮮嫩、澳洲和牛金錢展爽口,重牛味~自取區有大量火鍋配料,選擇非常豐富!包括多款丸類、新鮮蔬菜 有生菜、油麥菜、娃娃菜🥬 仲有好多款麵 銀針粉、辛辣麵出前一丁、烏冬飲品方面有無糖茶、汽水、鴻福堂等,好多選擇😆😆最後食杯雪糕完美結束晚餐,真係好滿足!
我哋今次選擇咗究極和牛放題,性價比高,真係唔可以錯過!