2022-07-02
想食燒肉放題又要有和牛又要坐得舒服又要食物高質唔馬虎❓第一時間就諗起有四間分店地點非常就腳嘅和牛燒肉一郎 最平$298起就可以享受到烤肉任食嘅樂趣🔥而且食物賣相仲要非常igable 啱晒喜歡打卡嘅我吖📷餐廳環境方面 地方夠光猛💡 長長卡座超級寬敞 坐得好舒服😌 寬闊枱面更加唔怕不斷叫野食唔夠位擺 除左環境乾淨舒適 服務方面職員亦非常殷勤 主動幫我地燒是日寶箱和牛西冷同埋極上夏多布里昂🔥 好貼心呢😋˜”*°•COURSE D 日本產黑毛和牛9種類 (120mins) •°*”˜118款➕舟-盛合•➕糖•盛合•➕是日貴箱極上花盛合➕4天梯➕極上夏多布里昂部位▪️舟 •盛合:大木船盛載著和牛、雞肉、豚肉、海鮮同蔬菜⛵️🎏▪️桶•盛合:木桶上放有牛肋肉、牛里脊肉、雞肉同豚肉🧺▪️是日寶箱:和牛西冷 放喺木製寶箱入面 配上乾冰製造出仙氣滿滿效果🌬▪️極上花盛合 :和風便當盒內載著蔬菜同卷成花狀嘅肉類 色彩豐富賣相精緻🌹🍱▪️4天梯:木架上面分別有肩胛肉、三角腹肉、和牛里脊肉同和牛牛肋肉🪜▪️ 極上夏多布里昂:以精緻華麗木盒盛載 灑上金箔 並配有香蒜醬汁 極奢華🎋✨呢個course真係超正啊 餐廳提供嘅係小田A
118款➕舟-盛合•➕糖•盛合•➕是日貴箱
極上花盛合➕4天梯➕極上夏多布里昂部位
▪️桶•盛合:木桶上放有牛肋肉、牛里脊肉、雞肉同豚肉🧺
呢個course真係超正啊 餐廳提供嘅係小田A4和牛🇯🇵 仲有美國🇺🇸同澳洲🇦🇺和牛 總共有9⃣️款和牛部位咁多 如果鍾意入口即溶油花滿滿 超推介和牛西冷同和牛肉眼👍🏻 連牛舌款式都有6⃣️款咁多 無論厚切、薄片抑或棒條狀都好脆嫩😋 另一特色之處 呢度仲提供5⃣️款牛肉刺身同4⃣️款生牛肉壽司🍣
另外套餐仲有提供多款海鮮🦐、丼飯🍚、拉麵🍜、小食🥟、炸物🦪同天婦羅🍤 出面更設有自助吧~沙律🥗、飲品🧃及甜品🍨任食任拎
呢度仲有啤酒🍺同清酒🍶任飲放題㖭(+$68/$88) 想同朋友仔一齊乾杯暢飲唔好錯過啊🍻
⭕️ 和牛燒肉一郎 (百誠大廈) (佐敦)
佐敦佐敦道31-37號百誠大廈3樓