去開元朗臨走前食埋宵夜成日食B仔咁悶,今次搵咗間網上評價好高嘅串燒店男朋友話夜晚費事食咁多肉,我哋主要都係叫海鮮,兩個人少少哋,都食得好滋味!🔹澱粉米串(10串) $30🌟睇menu以為係普通粟米串燒,原來佢係糯米粟,咬落去煙煙韌韌,有孜然粉嘅鹹味,又有粟米嘅甜味,鹹鹹甜甜,一粒一粒咁樣,應該好花功夫,必食推介!🔹秘汁花甲 $88太夜食辣嘢驚喉嚨痛,所以叫咗蒜蓉味,平時串燒鋪花甲通常都好燶味,好驚喜地今次味道適中,唔會太鹹,啱啱好!夾埋金菇,索晒啲汁,好好味!🔹特大蒜蓉燒生蠔 $38隻🌟生蠔好大隻好肥美,而且燒得啱啱好,唔會太乾,推介!🔹惹味牛舌 $38牛舌係偏爽口質地,好食!🔹惹味臭豆腐串 $20唔算太臭嘅臭豆腐,相信怕臭豆腐嘅人都可以嘗試!🔹新鮮特大蒜蓉扇貝 $48隻🌟好大隻扇貝,燒得啱啱好,入邊仲係偏林身,推介!🔹新鲜串燒蝦 $15 隻男朋友係蝦怪,佢食咗第一隻之後就自己食埋其餘三隻,我一隻都唔敢搶佢😂 🔹甜燒菠蘿 $28🌟食串燒必點燒菠蘿!個人認為今次嘅燒菠蘿水準好高,燒得一啲都唔乾,仲要超級Juicy,又好甜,食完都唔覺得鞋口!🔹芒果沙冰 $32外觀好靚,打卡就啱晒!飲落去
去開元朗臨走前食埋宵夜
成日食B仔咁悶,今次搵咗間網上評價好高嘅串燒店

🔹澱粉米串(10串) $30🌟

🔹秘汁花甲 $88

🔹特大蒜蓉燒生蠔 $38隻🌟
生蠔好大隻好肥美,而且燒得啱啱好,唔會太乾,推介!

🔹惹味牛舌 $38
牛舌係偏爽口質地,好食!

🔹惹味臭豆腐串 $20
唔算太臭嘅臭豆腐,相信怕臭豆腐嘅人都可以嘗試!

🔹新鮮特大蒜蓉扇貝 $48隻🌟
好大隻扇貝,燒得啱啱好,入邊仲係偏林身,推介!

🔹新鲜串燒蝦 $15 隻

🔹甜燒菠蘿 $28🌟

🔹芒果沙冰 $32
外觀好靚,打卡就啱晒!飲落去好冰涼,好大杯,完全唔係行貨!一路食串燒一路飲,好過癮!

🔹津路烏龍茶 $20

醉美島 (元朗)
元朗鳳攸南街3號好順景大廈地下10號舖