2018-11-15 1004 瀏覽
*** 係依個尖沙咀地段,依種高質食材,依種優質服務,咁親民既價錢,真係好抵!!! *** 驚訝地,一枝枝紅酒白酒任飲,重要唔係平價酒黎!!!又有日本清酒,啤酒,喜歡飲酒的朋友飲多兩杯都值回票價了!!! ***一開始會先上首輪的肉跟海鮮船還有刺身拼盤,一開始三樣野就放曬係枱,每一碟都有擺設過而且又有乾冰霧煙效果,成件事變得好有氣勢,真係要相機食先!!!***店員很有禮且笑容滿臉,還會貼心的代勞燒肉燒海鮮等,說實話他們燒出來的肉,生熟程度拿捏得很好,肉特別嫩,蠻專業的,又會教我們灑那些岩鹽其實正確做法是灑落燒網上然後再放食物燒,岩鹽會更平均咁依附係食物上!!!*** 是日最喜歡的莫過於豬腩肉同豬冷,真係好好食,簡單d又直接d黎講“豬真係好有豬味!!!哈哈*** 甜品除櫃子裏的雪糕雪條,還有細細個的cake,選擇蠻多!!!