2023-02-20 128 瀏覽
好開心同屋企人去咗元朗YOHO商場的一間西餐廳,呢一間餐廳裝修好靚,好舒服,好高級,坐得好舒服,真係好啱一家大細或者朋友嚟聚會傾偈食飯嘅地方啊,而且呢度嘅食物都好精緻,好好食,好高水準,所以我食過一次,到之後會再嚟食,首先呢一間餐廳位置於元朗西鐵站附近,只要行兩至3分鐘,就會搵到呢一間餐廳,非常之方便,可達到好高,而且佢嘅餐牌雖然選擇唔係好多,但係佢每樣嘅親都係廚師精心設計,好有特色,真係嚇咗一跳呀,最有深刻印象嘅就係佢個黯然銷魂飯,佢嘅叉燒係好有特色,好好味,醬汁一流,而且配合埋個流心蛋加埋飯,真係好好食,唔係出面嘅一般茶餐廳食到,呢一度即係性價比好高,好抵食,所以如果嚟到嘅話一定要叫呢一個黯然銷魂飯,其他餐都好吸引,全部嘅裝飾擺設都好靚,真係好值得嚟呀