2018-08-11
第一次光顧,和一班舊同學聚餐,旨在聚舊,所以對食物沒有甚麼要求,但是,果然有驚喜!以下是幾位朋友的意見同學A我好鐘情軟hou蟹!我又鐘意蝦餅!個波蘿飯冇得頂。飯粒好軟硬適中。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻多謝你❤❤最緊要大家又見面同學B今天吃到很不錯的泰菜,原來係一泰國人全家出動的佳品😋😋怪不得樣樣都不很不錯。個菠蘿炒飯最深印象,依家食店嘅食材都很一般,尤其米飯,今天個炒飯嘅米飯品質👍🏻👍🏻,當然也炒得好好味啦😋😋個椰青菜好香椰青味,個「無陰公」湯👍🏻👍🏻👍🏻之前去mega box唔知有間噤正嘅食店同學Cnice thai food...nothing to say...just sure i will be back...🤨🤨thanks Jake.....👏👏我第一次吃到有驚喜的泰國菜,這餐飯不但享受和一班舊同學相聚的時光,又可品嚐到高質素的泰國菜👉🏻原個椰青炒雜菜👉🏻咖哩軟殻蟹👉🏻原個菠蘿炒飯
以下是幾位朋友的意見
同學A