2016-10-28 433 瀏覽
自從去完日本之後,愛上左燒肉,因為我鍾意日式燒肉唔會預先醃好,注重本身塊肉既質素,可以食到原汁原味既味道。最近發現依開日式燒肉店做燒肉放題,所以約左同我一樣都係食肉獸既閨蜜一齊黎試下座位都以卡位形式,坐得闊落舒服,有調味架自行落醬汁落單都以平板電腦落單任點,種類夠哂多,清酒類同單點食物係另外收費,如果想飲啤酒,每位加$50就有得任飲,確實幾抵無酒精飲品同甜品係自行拎取一落單就叫左元貝同生蠔黎燒,大大隻,燒熟食落好鮮甜,帶有少少既海水味,幾好食刺身色澤好靚,入口新鮮肥美,估唔燒肉店都食到唔錯既刺身,火炙壽司都有水準肉類: 牛柳粒、安格斯牛、五花腩肉油脂分佈平均,色澤鮮紅,唔洗燒好耐就食得,肉質軟腍多汁,重牛味,沾少少燒汁食好惹味炸物小食炸得幾香口,菠蘿入口多汁又夠甜另外單點左份馬糞海膽,味道鮮甜,連紫菜食好夾好好味以依個價錢食到高質素既燒肉同海鮮,確實好抵,埋單仲有靚牌雪糕一人一盒,超滿足呀

座位都以卡位形式,坐得闊落舒服,有調味架自行落醬汁
無酒精飲品同甜品係自行拎取
炸物小食炸得幾香口,菠蘿入口多汁又夠甜
另外單點左份馬糞海膽,味道鮮甜,連紫菜食好夾好好味