2022-07-31
朋友係要見嘅🖖🖖約咗尖沙咀食晚餐!搵到呢間新開嘅川菜串燒店嚟試一試😎想要一路食一路聚舊吹水!呢度真係好適合!!. ✨ 鑊仔麻辣雞(少辣)(一隻) $388有別於一般雞煲💋💋特別嘅惹味醬汁帶有微微辣!令人忍唔住一嚿接一嚿咁品味鮮滑雞件!而且份量好充足!兩個人差啲食唔晒!.✨ 燒貴妃蚌 $68有嚼勁得嚟又唔韌🤩鮮味爆燈!!. ✨ 燒蟶子皇 $78巨大版嘅一隻蟶子👑鮮甜又彈牙!. ✨ 蒜蓉燒廣島生蠔(三隻) $78生蠔夠新鮮!加埋蒜蓉一齊燒係錦上添花😚好好味!!食完三隻係會有唔夠喉嘅感覺!. ✨ 燒豬肋排(半條) $98醃得入味且搽滿咗惹味bbq醬!燒得剛剛好無乾柴嘅口感!Be食到要棄刀叉而落手食就知幾滋味😍😍.✨ 燒雞軟骨(兩串) $42叫串燒會以熱石板咁烘熱住上😉一邊傾計一邊食都唔怕凍曬啦😉好細心!!灑上咗鹽花嘅雞軟骨卜卜脆好惹味!. ✨ 黑啤牛仔骨(兩件) $69都唔算太細塊🐂牛味重且唔韌!切開依然粉紅心!.✨ 蒜蓉焗金菇 $48我哋揀咗牛油(鍾意黑松露嘅朋友可加多$10轉)😋條條金菇都吸收咗蒜蓉牛油精華!好好食!. ✨ 可樂 $18✨ 益力多沙冰 $48
✨ 鑊仔麻辣雞(少辣)(一隻) $388
✨ 燒貴妃蚌 $68
有嚼勁得嚟又唔韌🤩鮮味爆燈!!
✨ 燒蟶子皇 $78
巨大版嘅一隻蟶子👑鮮甜又彈牙!
✨ 蒜蓉燒廣島生蠔(三隻) $78
✨ 燒豬肋排(半條) $98
✨ 燒雞軟骨(兩串) $42
✨ 黑啤牛仔骨(兩件) $69
都唔算太細塊🐂牛味重且唔韌!切開依然粉紅心!
✨ 蒜蓉焗金菇 $48
✨ 可樂 $18