2021-03-08 124 瀏覽
📍Lucky Smash小店係由人氣Burger Joys老闆開設😚呢間店主打做外賣🥡 而且餐牌都比較簡單🤣只賣3款漢堡✨ 而且價錢都比較親民😆-雙層芝士牛肉漢堡 $78佢哋漢堡有跟餐或者可以選擇唔跟🤭因為小編唔係特別鍾意食薯條🍟所以就淨係叫咗包🤣呢款可以話係佢哋主打嘅漢堡之一✨漢堡包中間夾住兩塊芝士同埋兩塊漢堡扒😍 仲有啲醬同埋蔬菜😋食落去芝士味濃郁 漢堡扒食落Juicy🥰 肥瘦適中😋再配搭埋爽口嘅蔬菜口感好好❤️ 牛肉漢堡 $48呢一款係佢哋店第二款嘅漢堡包🍔唔鍾意食芝士嘅可以試吓呢一款😆 呢一款有漢堡扒、蕃茄、蔬菜配料等等再配搭千島醬都一樣咁好味😋行運熱狗 $18(買任何一款漢堡+$10)新一年梗係要食返兩個行運熱狗🌭️啦🤣🤣就咁單叫係$18🤭 但係如果你係店入邊買其中一款漢堡只要加$10就可以有一個🤩熱狗入面有條大大嘅腸😙 咬落去口感都唔錯🤓佢地中間夾住條腸同普通我哋平時食熱狗嘅腸唔同🤭 小編比較鍾意食呢一款嘅腸😆-大家睇完我哋嘅食評之後 想試嘅話可以參考下面嘅地址😚👇🏻✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎綜合食評📝外觀:★ ★ ★ ★ ☆ 回頭率:★ ★ ★ ★ ☆抵食指數:★ ★
📍Lucky Smash
再配搭埋爽口嘅蔬菜口感好好❤️
牛肉漢堡 $48
呢一款係佢哋店第二款嘅漢堡包🍔
再配搭千島醬都一樣咁好味😋
行運熱狗 $18(買任何一款漢堡+$10)
新一年梗係要食返兩個行運熱狗🌭️啦🤣🤣
熱狗入面有條大大嘅腸😙 咬落去口感都唔錯🤓