今晚約咗friend喺旺角食飯, 我哋兩個傻更更咁上咗去樓上舖度食晚飯。咁我見朋友有介紹The MAFE CAFE,咁就試下啦!我地叫咗小食瑞士雞翼,忌廉煙三文魚配天使麵同埋黑松露野菌忌廉意大利飯。餐飲我哋叫咗士多啤梨乳酪 同埋藍莓果冰茶。一開波嚟咗個瑞士雞翼🐥,瑞士雞翼整得非常出色,因為瑞士雞翼佢唔係好似某一啲餐廳咁整到好咸 MAFE cafe雞翼 有少少甜甜地。好有酒店级水準。忌廉煙三文魚🐟天使麵 ,煙三文魚都幾新鮮冇乜冷藏過嘅味道,同埋一嚟到成朵花咁樣非常之靚,又可以post去ig度呃like 。天使面偏向幼身好易入喉同埋個cream sauce做得好好唔會太膩。至於黑松露野菌🍄忌廉意大利飯, 佢鋪咗少少芝士喺啲飯度,芝士溶入飯中以及啲飯細細粒又好易入口 ,飯中有好多野菌, 野菌同個飯比例算係非常平均唔係只有飯多, 成個飯食落好有黑松露味同埋佢嗰啲cream source整得好好味。最後我嗰杯藍莓冰茶,好有藍莓茶味 同埋我飲到好似有啲藍莓乾喺杯茶到,係非常特別。出面其他餐廳未必有咁嘅味道。 至於我朋友嗰杯士多啤梨乳酪我想試嘅時候佢都已經飲曬但聽佢講佢話好好飲。🤣My Awesom

My Awesome Fantastic Eating. I will come back again. 😘