2023-11-05 60 瀏覽
精緻擺盤,高品質的法國菜午餐套餐$338起,價格親民,有前菜、湯品、主菜、甜點,飲品自家製蟹餅配檸檬忌廉汁,外層炸至金黃酥脆,鬆脆度適中, 配埋特製檸檬忌廉汁開胃又爽口,仲充滿絲絲蟹肉!波特酒釀葡萄 法式鵝肝凍搭配少量水果裝飾,去皮的葡萄環繞著像雪糕般的鵝肝凍,鵝肝口感順滑新鮮,葡萄的酸甜更突顯鵝肝的美味!法式龍蝦湯 (+$40)龍蝦湯味道香濃濃郁唔會太鹹,有有忌廉拉花,賣相好精緻!搭配香脆芝士多士,浸埋落湯食都仲得!慢煮西班牙黑毛豬鞍焦糖蘋果豬鞍肉質豐腴,口感細嫩,煎得香脆,慢煮的方式保持了肉汁的鮮美,配上香脆薯絲和三色薯泥等配菜,與豬鞍好夾 美國安格斯肉眼扒肉眼扒份量十足,油脂岩岩好~心太軟 鬆軟香濃,而流心巧克力就像融化的甜蜜心意,一口即溶由朱古力蛋糕做底,上面再加一層流心朱古力🥰朱古力蛋糕鬆軟香濃,而流心朱古力就好似係融化嘅甜蜜心意,🫠一啖即溶,甜蜜感覺瞬間充滿口腔💕💕L'AMOUR太和大埔太和路15號太和中心地下38號舖
精緻擺盤,高品質的法國菜

波特酒釀葡萄 法式鵝肝凍

法式龍蝦湯 (+$40)

慢煮西班牙黑毛豬鞍焦糖蘋果

美國安格斯肉眼扒
肉眼扒份量十足,油脂岩岩好~

心太軟
鬆軟香濃,而流心巧克力就像融化的甜蜜心意,一口即溶

L'AMOUR
太和大埔太和路15號太和中心地下38號舖