估唔到呢間fusion菜真係中西都得呀!印象最深刻就係有川貝枇杷膏,個杯仲係傳統嘅中式茶杯呀!事不宜遲首先等我介紹下呢杯傳統特色嘢飲啦👉👉Peekaboo,隻杯就好似👑傳統宮廷皇室用嘅杯咁,入面係川貝枇杷膏加紅莓,好鍾意枇杷膏夠曬潤喉,加埋紅莓有酸酸甜甜嘅感覺,就更加醒胃。跟住落嚟都想介紹下呢杯👉👉Ignited。高身嘅酒杯之中,盛載嘅當然有酒, 但除咗酒之外原來仲有烏龍茶。佢用咗Rum酒同烏龍茶, 配合係相當唔錯,加埋紅棗就更加滋潤。食物方面首先介紹下👉👉Pulpo。可以見到超大嚿嘅八爪魚鬚有兩三嚿,分量相當足。配料方面用咗紅椒粉、辣紅波椒汁、Bell paper,辣度十足。鍾意食豬肉就可以試下👉👉Cochinllo。估唔到西餐廳都有脆皮乳豬可以食呀。雖然佢唔似係傳統嘅燒乳豬(或者呢仲係西式嘅乳豬?)anyway質素都相當唔錯,皮卜卜脆,點埋特製嘅醬汁就更佳。