2018-11-12 200 瀏覽
叫咗碗三餸麵,估唔到佢份量咁多,我揀咗牛舌片、豬軟骨同埋咖哩魷魚。。。仲以為佢嘅份量係一般車仔麵鋪咁。。。所以。。。好貪心咁嗌多咗兩個小食,佢地係酸齋同埋瑞士花香雞翼。不過,有留意開我食評嘅朋友都會知道,我係好鍾意嗌好多款唔同嘅食物, 一枱都係,咁先夠氣氛 🤣🤣🤣 我人生第一次放入口嘅牛舌片先,佢個口感鮮嫩柔順,仲好有牛味😋豬軟骨煮得腍,軟骨係啫哩。。。咖哩魷魚超入味。。。瑞士花香雞翼,唔使去瑞士都可以食到味道香甜,醃製時間啱啱好嘅好味雞翼😃。。。用麵筋配甜酸汁嘅素小吃,👍🏻酸酸甜甜十分開胃 !今次係有咁大個人第一次食牛舌片👅,因為一直以來,都覺得呢個食物有啲得人驚。。。其實另外嗰兩個都唔係我平日會叫嘅車仔送 😛今次諗住自己唔食就辛苦隔離嘅吃貨。。。點知我又鍾意食喎😍

酸齋
2018-11-11
5 分鐘 (堂食)
酸齋