2022-08-30 248 瀏覽
亮點係對比其他日本料理餐廳,點餐紙種類款式真係好多,質素都比出邊一般嘅放題高,例如刺身、壽司、卷物、日式料理、炸物、串燒、天婦羅、甜品、水果…💡有爆谷機,岩哂鍾意打卡嘅你💡落單快,收碟快,上得快,服務態度一流,好貼心💡環境好乾淨企理💡食物即叫即做,全部都係原產空運直送,保證好新鮮,睇得出係用心製作💡甜品方面,有haagen dazs,dryers,movenpick,仲有唔同類型的杯子蛋糕,回本率高💡價錢三百蚊都有找,CP值好高,係筆者食過數一數二坻食又高質嘅日本放題 極度推介👅👍🏻天婦羅炸得都唔錯。外皮比較薄身,亦都唔會太油膩,食落都唔會覺得食緊好多油。天婦羅蝦入口都好鮮甜,蝦肉係爽口彈牙嘅👍🏻羊架: 外香內嫩,不帶蘇味,燒得好香脆👍🏻牛舌:入口好香牛肉味👍🏻鹽燒海蝦: 香噴噴,鮮嫩肉質,又唔會燒得太乾
亮點係對比其他日本料理餐廳,點餐紙種類款式真係好多,質素都比出邊一般嘅放題高,例如刺身壽司、卷物、日式料理、炸物、串燒、天婦羅、甜品、水果…
💡有爆谷機,岩哂鍾意打卡嘅你
💡落單快,收碟快,上得快,服務態度一流,好貼心
💡環境好乾淨企理
極度推介👅
👍🏻羊架: 外香內嫩,不帶蘇味,燒得好香脆
👍🏻牛舌:入口好香牛肉味
👍🏻鹽燒海蝦: 香噴噴,鮮嫩肉質,又唔會燒得太乾