今日 同一班朋友去左啤啤beer ,起初都係以陪朋友心態去試,而且平時都小食韓國野,因為各得周圍都係味道都係差唔多水平。😌😌不過上到去,視覺觀感上面,真係好特別,Y2K時代感隨即湧現,勾起返以前年輕時嘅回憶,不論係籃球機、跳舞機都係好多人既回憶。而且岩晒一班愛打卡既女同事😆相信係入去到食到時既時候,成班女同事都唔係坐位到,去晒影相打卡。打開menu 聽同事講呢到主打韓國新派下酒菜,一眾炸雞 再配薯格,岩晒放工之後呢啤一啤既我地。起初我都係對炸雞有興趣,但當食食下 見到大家都對薯格不斷落手,我係麥當勞幼薯條派既我都忍唔住去試下薯格,點知一入口 外脆內軟😍😍而且個種脆度我從未試過😍😍😍好有驚喜。食得炸雞點可以唔飲啤酒呢? 😈😈本來都唔太想試新野,覺得啤酒就緊係咩都無 ,純啤酒先係最正。但可惡既女同事,點左一杯桃味沙冰啤酒之後,我發現大家由傳統,變晒沙冰啤酒。😮😮我見到咁既狀況,當然義不容辭即刻點咗杯 桃味啤酒四試下佢咩料啦。😈😈點知 中招🫠🫠 我好擔心之後番唔到轉頭,佢沙冰既鮮果甜味 同傳統啤酒嘅麥味,水乳交融,就好似 美斯同c 朗係同一隊波到,意想不到嘅驚喜無限幻想,好有驚喜,沙冰配啤酒

點知 中招🫠🫠 我好擔心之後番唔到轉頭,佢沙冰既鮮果甜味 同傳統啤酒嘅麥味,水乳交融,就好似 美斯同c 朗係同一隊波到,意想不到嘅驚喜無限幻想,好有驚喜,沙冰配啤酒咁都俾你諗到,你好野👍👍

成晚都食左好多唔同食物,每一樣都同我想像嘅韓國野好唔同,真係會食一啖都會連住「咁都比你諗到」,好有驚喜既一個晚上。

一定會再黎 同推介比我朋友。👍👍👍👍
2023-08-11