2025-02-23
之前喺馬灣食過,感覺好有渡假feel依家喺北角匯開咗分店環境更靚更舒適同樣對住個海chill嘆美食~ ** 試業期間(即日至23/2)主餐牌食物及非酒精類飲品可享9️⃣折優惠 **𝕄𝕠𝕔𝕜𝕥𝕒𝕚𝕝𝕤:🍹Virgin Mojito 💲58(原價)- so fresh~🍹Shirley Temple 💲48(原價) - 士多啤梨味但唔會似藥水,幾易入口~𝕊𝕒𝕝𝕒𝕕:🥗《 流心水牛芝士蕃茄沙律 $168 (原價) 》流心水牛芝士極creamy口感一流,配上意大利空運到港黑蕃茄 & 車厘茄,同平時食到嘅明顯更fresh、更甜! 𝕄𝕒𝕚𝕟:🐟《 香煎銀鱈魚 💲248 (原價) 》有3件煎得皮脆香口嘅銀鱈魚,魚肉好滑又有肉汁,基本伴啲檸檬汁就已經夠提鮮~𝔾𝕣𝕚𝕝𝕝 :🍢《 烤蒜香雞肉串 💲78 (原價) 》配上三款醬料 : 七味粉/海鹽/忌廉醬~雞肉燒得火喉剛好,肉仍然嫩滑~🍢《 美國蘆筍串燒 💲28/串 (原價) 》鮮嫩無渣,味道清甜~我就中意蘸少許海鹽🧂🍨《 自家製提拉米蘇 $78 (原價) 》口感creamy唔會太甜,酒味亦唔會太濃~ menu:
依家喺北角匯開咗分店環境更靚更舒適
同樣對住個海chill嘆美食~
🥗《 流心水牛芝士蕃茄沙律 $168 (原價) 》
🐟《 香煎銀鱈魚 💲248 (原價) 》
🍢《 烤蒜香雞肉串 💲78 (原價) 》
配上三款醬料 : 七味粉/海鹽/忌廉醬~
雞肉燒得火喉剛好,肉仍然嫩滑~
🍢《 美國蘆筍串燒 💲28/串 (原價) 》
鮮嫩無渣,味道清甜~我就中意蘸少許海鹽🧂
口感creamy唔會太甜,酒味亦唔會太濃~
menu: