主題式嘅火鍋店係香港近排都可以話係頗為熱門。今日easy推介俾個食評大家可以嚟大角咀💁🏻‍♀️呢間有得打卡之餘食物質素仲相當唔錯嘅主題火鍋店俾大家參考吓🤤.呢間餐廳裝修可以話相當用心,將整個宮殿放入舖頭入邊,而且亦都好多細微嘅位係呼應返佢嘅主題.餐廳而家就係試業階段,但係菜式選擇上起好多同類型嘅餐廳選擇更多,咁就fit晒我呢啲花心漢啦😚.咁而食物質素方面冇因為選擇多而變差咗,烤魚未上枱香味已經撲面而來。蔥爆雜錦海鮮乾鍋更加係上乘之選,入邊有鮑魚、硯、蟹、螺、蝦,超豐富嘅干鍋😍而佢嘅紅糖糍粑個人感覺更加係近期最佳。.Our selection ⭕️🐟麻辣泡椒味招牌烤魚🦀🦐蔥爆雜錦海鮮干鍋 <🌟推介>🌶️黃貂魚虎皮辣椒🥒手拍青瓜紅糖糍巴<🌟推介>洛神花茶 蜂蜜百香果茶.整體來講,個人認為呢個係一間又有得打卡,又有好嘢食嘅餐廳。值得推薦俾大家😝
Our selection ⭕️
🐟麻辣泡椒味招牌烤魚
🦀🦐蔥爆雜錦海鮮干鍋 <🌟推介>
🌶️黃貂魚虎皮辣椒
🥒手拍青瓜
紅糖糍巴<🌟推介>
洛神花茶 [一壺]
蜂蜜百香果茶
整體來講,個人認為呢個係一間又有得打卡,又有好嘢食嘅餐廳。
值得推薦俾大家😝
麻辣泡椒味招牌烤魚