2021-01-21
🍴香蕉仔🍴黃到金香蕉仔番黎啦🥳之前一直想試但係勁多人排隊就冇食到🥲結果係佢上年結業之前都無緣食到🥲身為元朗國子民一直留意住佢come back嘅資訊😆好多次假希望之後!!終於番黎啦😍Welcome back🍌🍌🍌估到會好多人排隊🙊已經早左去排🤭佢開4點~👧🏻4點就去到~已經有成條人龍🤣因為佢係即叫即整~小店又得店主哥哥同另一個靚女😗所以要一定時間🥺最後1650先食到⏰要有心理準備排隊啊🤓偷偷地話比大家知~👧🏻係唔食香蕉嘅🙈但喺泰國食過一次香蕉煎餅之後就一直念念不忘🤣食之前都好擔心會接受唔到蕉味!但咁多推介~一於試試佢🥳🥳嗱!食得呢啲小食就唔好諗住會好健康🤭佢雖然用咗好多牛油🧈但一啲都唔覺得肥膩🧡外皮好薄👀香蕉煎餅整得脆卜卜~入邊嘅香蕉熱辣辣又軟綿綿🤤香蕉份量都好多🧡香蕉味好出🍌一啖一齊好快食曬😗今次同朋友試咗兩隻味👇🏻💛榛子醬香蕉煎餅💰$35香蕉煎餅嘅面塗滿晒厚厚既榛子醬🤩好濃味好好食😋但又唔會因為榛子醬嘅咩掩蓋左煎餅原本既香蕉味~好好食!推薦程度:🔆🔆🔆🔆🔅(5個🔆為滿分;🔅係半分)💛招牌香蕉煎餅💰$30招牌香蕉煎餅係煉奶加朱古力醬😚呢款既香蕉味比榛子醬嗰款更加出~如果原本好鍾意香蕉
今次同朋友試咗兩隻味👇🏻
💛榛子醬香蕉煎餅
💰$35
推薦程度:🔆🔆🔆🔆🔅
(5個🔆為滿分;🔅係半分)
💛招牌香蕉煎餅
💰$30
招牌香蕉煎餅係煉奶加朱古力醬😚呢款既香蕉味比榛子醬嗰款更加出~如果原本好鍾意香蕉嘅個位可以試呢款🥳
推薦程度:🔆🔆🔆🔆
(5個🔆為滿分;🔅係半分)