2021-10-19 640 瀏覽
💰-燒烤既總類好多- 大部分都係$20以下一串💰大部分小食甜品都係$30-$60一份我地叫左燒雞皮、燒四季豆、燒土豆、烤牛舌、豬頸肉、燒肥牛串、燒茄子、臺式香腸、花枝丸還有錫紙娃娃菜和小酥肉👍🏻四枝飲品!(埋單只係人均$200幾蚊)📎燒土豆十級推薦🤩比十粒星星 一定要食 必食!好香口 因為好薄所以好淋 有少少脆脆地既口感 好食到食完再叫!😋一定要叫!📎臺式香腸都好好食 📎酥肉都外脆內嫩好香口📎燒茄子好重蒜蓉 好香口 唔會好乾 熱辣辣 一條可以兩個share都夠食🙈📎飲品嘅選擇都好多 好多降火飲品 啱晒大家一路食串燒燒烤一路飲🙈🌟餐廳主打串燒燒烤🤤用加熱熱爐既方式擺盤 下面有明火保溫 每張枱隔離都會配有辣粉 紙巾👍🏻有三個辣度選擇 我哋叫咗全部BB辣🙈人均大約$200就可以食到好飽 店舖入邊嘅冷氣好足夠 唔似平時坊間要露天食咁熱 雖然座位比較少 不過坐得都好舒服 記得一定要預約左先!!我見到有好多人走入嚟想walk-in都無位🤣除非咁好彩有人甘岩埋單🙈📌餐廳不另收加一費用👍🏻📌

💰-燒烤既總類好多- 大部分都係$20以下一串
💰大部分小食甜品都係$30-$60一份
還有錫紙娃娃菜和小酥肉👍🏻四枝飲品!
(埋單只係人均$200幾蚊)

📎臺式香腸都好好食 📎酥肉都外脆內嫩好香口

📌餐廳不另收加一費用👍🏻📌