2023-12-30
餐廳最近轉左全新menu,主打做香港首間以"可持續發展"為主題的美式漢堡店。提供既食物主打都係"可持續食品",好味、環保又健康❗️好值得大大力推介👍👍💚✨️咩叫"可持續發展"?即係既滿足當代的需要,而同時又不損及後代滿足其需要的發展模式。有助減少環境污染、避免自然資源被破壞,也有助健康。✨️咩叫"可持續食品"?指食用的肉類、農作物、蔬果、海鮮等,無添加防腐劑、無基因改造、無化學物、無催生激素、無添加荷爾蒙、無抗生素、無使用化學殺蟲藥及無使用化學農藥。不僅有助減少環境污染、避免自然資源被破壞,也有助健康。🍔🥩Good Burger set $108套餐包雙層脆邊牛肉漢堡或者蛋沙律三文治,亦可加錢upgrade個漢堡。我地揀左套餐+$20 upgrade做芝士煙肉雙層脆邊牛肉漢堡😍一咬落去已經食得出個包特別鬆軟,原來係佢地獨家訂製既法式牛油軟包;牛肉味濃又脆邊,juicy到一邊食一邊滴汁,好味‼️😋係100%草飼澳洲有機牛肉,再配埋佢地自家制既素香辣沙律醬,好味,更感受到餐廳製作既用心💖👍本身嗰餐都包咗脆炸幼薯條同飲品薯條有調味粉,但唔辣飲品+$2可以轉KIN Sparkling Ceylon L
主打做香港首間以"可持續發展"為主題的美式漢堡店。
提供既食物主打都係"可持續食品",
好味、環保又健康❗️
好值得大大力推介👍👍💚
✨️咩叫"可持續發展"?
✨️咩叫"可持續食品"?
🍔🥩Good Burger set $108
套餐包雙層脆邊牛肉漢堡或者蛋沙律三文治,
亦可加錢upgrade個漢堡。
一咬落去已經食得出個包特別鬆軟,
原來係佢地獨家訂製既法式牛油軟包;
牛肉味濃又脆邊,juicy到一邊食一邊滴汁,好味‼️😋
係100%草飼澳洲有機牛肉,
再配埋佢地自家制既素香辣沙律醬,
好味,更感受到餐廳製作既用心💖👍
本身嗰餐都包咗脆炸幼薯條同飲品
薯條有調味粉,但唔辣
飲品+$2可以轉KIN Sparkling Ceylon Lemon Tea有氣錫蘭檸檬茶,
原來係一罐獨家既罐裝黎架!
好特別!
味道低糖少甜,夠健康👍
環保魚柳漢堡$88
用既都係環保魚柳,
魚味濃,仲有生菜、蕃茄,不錯!
脆炸雞塊六件$32
連雞塊都係用走地雞製作,
唔使講當然比平時d急凍野唔同好多啦!
值得支持值得試!
Good milk shake
有三隻味道
揀咗:士多啤梨抹茶奶昔$48
抹茶味濃!
溝左少少士多啤梨喺底,
成個賣相又紅又綠,
又幾啱聖誕喎!😋👍