2025-07-31
1971 瀏覽
N年唔見一次既友人,當然要book定好西帶佢食,午市人龍勁長,好彩book定穩陣🥲活海鮮放題,食物選擇非常多元化,除左QR落單,海鮮、火鍋配料、甜品、飲品、小食、前菜等都係自助區,任君選擇海鮮客人揀完海鮮可交由職員清洗,5-10min後就攞得。活海鮮夠晒新鮮,部分蟹、蝦仲肥美多膏,鮑魚鮮嫩爽彈,蜆類都唔錯,食落無沙,海鮮新鮮,點煮都好味😋職員不斷refill,唔怕無得食烤榴槤想食真心要企附近等出爐😂因爲一放出來就秒清,成功攞到3大舊☺️榴槤飽滿多肉,口感十足,而且幾鮮甜,烤過更香口😋所有鮮榴槤及榴槤副產品其實我都唔食,獨愛烤榴槤😍烤菠蘿爆汁多甜🤤鮮膩清新烤物炸物蝦丸爽口彈牙,一咬就爆汁,味道唔錯;鵝肝多士香脆濃郁;炸雞翼香脆嫩滑;烤蠔唔算好大隻,勝在夠新鮮;紅糖磁粑酥香煙韌,黑糖漿唔算太甜,不過岩炸起小心辣口;西京魚烤副外層微焦香脆,魚肉幾嫩滑火鍋配料蔬菜幾新鮮爽脆,部分都幾鮮嫩;花膠軟滑黏口水果蜜瓜香甜多汁,比想像中高質前菜藤椒魚皮辛香微辣,爽脆可口飲品甜品最鍾意飲自家製金枯檸檬水,酸甜解膩;食埋haagen dazs雪糕,3HRS任食真心滿足抵食☺️友人食完仲話會推薦俾其他人😂睇來佢好
海鮮
烤榴槤
烤菠蘿
爆汁多甜🤤鮮膩清新
烤物炸物
火鍋配料
蔬菜幾新鮮爽脆,部分都幾鮮嫩;花膠軟滑黏口
水果
蜜瓜香甜多汁,比想像中高質
前菜
藤椒魚皮辛香微辣,爽脆可口
飲品甜品
友人食完仲話會推薦俾其他人😂睇來佢好滿意今日既飯局安排