2025-06-10 422 瀏覽
🇭🇰 荃灣-泰 初夏整體方面☑️•有好多泰國小食•環境整潔•飲品種類多•可選冬蔭公湯底🔲 Set B 雞煲+牛板鍵火鍋 $288/人▪肉類* 澳洲250日穀飼卡樂Beef* 牛板腱* 牛胸爽* 西班牙栗飼豬梅片肉類都係自己掃code叫,食落有肉味,但就唔算話太特別~~反而覺得佢啲小食出色啲▪️飲品飲品選擇方面有好多~~而且佢好多嘢飲都係平時其他餐廳叫嘅特飲,例如有荔枝梳打,葡萄梳打,龍眼冰….佢啲嘢飲即叫即整 好快手~而且佢又唔會沖得太甜 所以我對飲品方面幾滿意❤️‍🔥▪️熟食& 自助區出面個自助區都幾多泰國嘅特色小食,另外仲有啲平時打邊爐有嘅丸類同蔬菜類食物~~而佢嘅泰國小食分別有:炸蝦片,春卷,豬頸肉,泰式粉絲沙律…真係好有泰國風味!!▪甜品雪櫃入面竟然有榴槤雪條~~當然仲有其他口味啦!不過個人認為有榴槤雪條就係呢度嘅特色!另外仲有平時泰國鋪有嘅班蘭糕,同埋其他泰國甜品…食落都唔會話好甜,所以幾好味🙂‍↔️⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗🎏地址:泰·初夏 (荃灣)荃灣青山公路 - 荃灣段398號愉景新城2樓2030號舖
🇭🇰 荃灣-泰 初夏
* 西班牙栗飼豬梅片
▪️飲品
▪️熟食& 自助區
甜品
🎏地址:泰·初夏 (荃灣)
荃灣青山公路 - 荃灣段398號愉景新城2樓2030號舖