2023-04-13
🌸小編突然覺得自己無食甜野好耐了,日有所思夜有所夢,今日放工就係尖沙咀搵間甜品舖過返癮先🥳 呢間日本大阪過江龍小編到而家都未試過,終於可以朝下聖喇😛🙆🏻♀️-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 🍈蜜瓜雪花冰 $𝟷𝟷𝟾半個蜜瓜直接送上枱,岩曬打卡🤩 蜜瓜肉變成一顆顆粒狀,一啖可以食得到蜜瓜肉、忌廉同雪花冰,大細岩岩好👍🏻 另外雪花冰係用左牛奶冰煉成,比起坊間的果汁冰更為好味💓 呢個雪花冰係每日限量供應,想食真係要早𝚍到🫢-🥞 焦糖香蕉班戟 $𝟿𝟾小編最中意食香蕉類甜品😛見到餐牌上有呢個班戟,已經二話不說叫左先🙆🏻♀️ 斑戟本身唔會好甜,而且有少少牛油咸香味,配搭埋𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖、香蕉同蜜糖,味道好多層次,好好味❗️食完仲唔會話好膩,推薦啊💕-📍 Gram cafe & pancakes (尖沙咀)尖沙咀彌敦道100號The ONE 4樓L408舖-環境:🌸🌸🌸🌸味道:🌸🌸🌸🌸服務:🌸🌸🌸🌸衛生:🌸🌸🌸🌸性價比:🌸🌸🌸🌸-
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評
🍈蜜瓜雪花冰 $𝟷𝟷𝟾
🥞 焦糖香蕉班戟 $𝟿𝟾
📍 Gram cafe & pancakes (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道100號The ONE 4樓L408舖
環境:🌸🌸🌸🌸