2024-06-27
香港既後花園除咗放狗,放風箏,仲有近年開左一間好受歡迎既WM酒店。酒店咁偏遠,冇乜好食?今次要推介一間親子餐廳比大家,我平日中午去食brunch 都差唔多full晒,餐廳好大,仲有好多野玩,有卓球,室內哥爾夫球等等,可以玩一個下晝。📍西貢 M Square 我食左:🌟鵝肝牛肉漢堡🍔配沙律💰188面包輕輕煎過好香,鵝肝好大塊,牛肉剁到好腍,牛肉油脂好香。一啖咬落去鵝肝加埋牛肉雙重口感衝擊。🌟kale salad 💰128配角沙律🥗都成個碟咁多,除咗有沙律菜仲有紅菜頭,藜麥,松子。🌟Spanish churros 💰105西班牙油條外層炸到好脆,入面好鬆軟,點埋朱古力醬,好滋味。小朋友一定鐘意食。總結:M square 食物質素中上,環境好大,仲好好多遊戲比大朋友小朋友玩。去WM staycation 唔怕冇嘢食。📍M Square (西貢)西貢惠民路28號洲至奢選香港WM酒店地下低層A1號舖10分滿分味道:7.5/10環境:8/10價格:7/10#hkfoodieblogger #hkblogger#chansfoodie.hk#hkrestaurants#hongkong🇭🇰 #hon
📍西貢 M Square
我食左:
🌟鵝肝牛肉漢堡🍔配沙律💰188
🌟kale salad 💰128
🌟Spanish churros 💰105
📍M Square (西貢)
西貢惠民路28號洲至奢選香港WM酒店地下低層A1號舖
10分滿分
味道:7.5/10
環境:8/10
價格:7/10
#hkrestaurants
#hongkong🇭🇰 #hongkongfood #hongkonglocalfood
#hongkongtravel #hongkonginstagram
#香港探店 #香港探店分享 #香港探店 #親子餐廳#香港後花園 #西貢美食