🍛魯肉飯$29 鹽酥雞$35🍖聽人地講咗好耐好好食 終於黎食😍但唔知係咪太高期望 有啲“都ok la”嘅感覺👀首先 係好食嘅 魯肉有肥有瘦👍肥肉軟軟帶膠質嘅黏性 油很香 不膩口瘦肉入味又不乾柴 但滷汁可以再濃啲🙊飯粒應該唔係泰國白米/珍珠米 係有獨特嘅米香同口感 比較圓同軟🍚但因為有滷汁 所以一撈飯就過軟👉👈(可能我鐘意食硬飯👀).鹽酥雞係馬馬同學推薦🐴的確不錯 連同枱嘅大叔都讚😎薄薄脆酥皮 雞肉不乾 簡單調味 不重咸突出雞肉 覺得差點肉汁 但還很不錯👍.💓刈包$30 蚵仔煎$35 芝士奶蓋紅茶$25💓刈包上肥滋滋的肥肉超邪惡但拜託!!要一啖食埋佢 爽💓💓💓肥肉好軟好足油香 可惜又未到入口即化的境界 但已經好不錯👍👍最愛配上芫荽同花生粉 清新香甜 解膩🌱麵包凍咗都Q彈鬆軟 但器皿嘅設計難以疏熱氣 所以會令底部麵包變濕🙊建議用裝鹽酥雞嘅疏氣碗會好啲👍.🐚🐚蚵仔煎係同枱大叔請食 估唔到好對味😍我總係食唔慣台灣軟淋淋好多漿嘅口感 都係煎得焦香乾身嘅口感好啲😝而且都係好多大粒蚵仔啊😎.😱芝士奶蓋紅茶😱 唔好點!!超伏👿👿👿唔係芝士 唔係奶 口感好黏 好奇怪!!!都係叫翻正常珍珠奶茶算😖
🍛魯肉飯$29 鹽酥雞$35🍖
聽人地講咗好耐好好食 終於黎食😍